Vi ska ha gäster i påskdagarna och tänker bjuda på buffé. Har ni några bra tips? Det är sonen som fyller år och han är inte jätteförtjust i sill. Det blir så klart sill och ägg ändå men några andra rätter skulle vi också vilja ha.
Tips mottages tacksamt!
5 kommentarer:
Lax är något vi alltid brukar ha och i år tror jag att det blir inkokt sådan, det är jättegott!
Jag har inte hunnit fundera så mycket på påskmat än, men jag ska tänka lite.
/Åsa
Vi har som tradition att alltid äta kalkon på påsken. Det är huuur gott som helst fylld med katrinplommon och äpplen... Men buffé vet jag inte riktigt om det passar till. :0)
Kram/ Anna
Vi brukar ha en supergod fikonsallad med ruccola, passar bra på både påsk och julbordet sen gör vi gärna laxcheasecake den smälter i munnen. Mailar gärna över recepten om du vill ha dom.
Kram
Kanske ska du bryta helt med påsken.
När jag har buffé brukar jag tänka i tema. På fredag ska vi ha lite libanesisk buffé.
När jag gör gästbuffé tänker jag att det ska finnas något för alla. Blanda kallt och varmt, gärna varm soppa typ nässelsoppa eller spenatsoppa.
Kram
Anna
Lax, Lamm, gratänger av något slag, kanske moussetårta av lax eller skaldjur, kycklingspett. Ja det finns mycket att välja på, man ska bara komma på det:)
Skicka en kommentar